Search This Blog

Friday, August 13, 2010

Да дадем шанс на CROSSFIT-a




Вчера вечерта стана 19:30 и беше време кросфит маниаците да се съберат на Раковски. Както винаги подраних доста, но този път сестра ми беше с мен и времето мина бързо. Започнаха да идват машините...и когато "дежурните" лица бяха на стадиона мислех, че ще почваме...но изведнъж започнаха да прииждат още хора...този път се събрахме доста голяма групичка. Всеки път нараства броят на хората, които идват да тренират и това много ми харесва!

Сестра ми(Габи) влезна в ролята на фотограф, макар че Киро и Ефо( треньорите) на няколко пъти се опитаха да я накарат да остави фотоапарата и да се присъедини към рейнджърите! ;) Този път не успяха, но мисля, че следващия път Габи пак ще е на стадиона, но този път ще е на "арената"!

Габи направи доста снимки и като се прибрахме ги качихме във facebook. Не очаквах снимките да предизвикат такъв ФУРОР, но определено интересът към тях беше доста голям! Имам доста приятели спортисти, тъй като съм се занимавала с няколко различни спорта и дори те бяха впечатлени и заинтригувани от кросфита. Получих доста съобщения с въпроси какво е кросфит, кога са тренировките и т.н. Доста хора изявиха желание да дойдат на стадиона и да се пробват! Надявам се наистина още хора да дойдат и да се присъединят към нас, защото кросфит-а не е просто спорт, то си е направо религия и начин на живот! :)

Освен, че подобрява физическата подготовка и визията, кросфита подобрява и здравето! Преди да сте започнали да се оправдавате как ви боли кръста, коляното или глезена и как няма да можете да обърнете гумата, да вдигнете пудовката или да скочите...елате на стадиона, а аз ви гарантирам, че Киро и Ефо ще ви опровергаят и ще ви покажат не само как нищо няма да ви заболи, ами даже ще почнете да се чувствате по-добре! :)

Ще се радвам, ако следващия път се появят още бъдещи МАШИНКИ на стадиона! :) За тези, които се интересуват тренировките са от 19:30 всеки вторник и четвъртък и от 09:00 в неделя. :)










No comments:

Post a Comment